Pendampingan Pemgembangan Usaha Potato Balls Di Kelurahan Ariang, Tana Toraja

Authors

  • Althon K Pongtuluran Universitas Kristen Indonesia Toraja
  • Chandrawan Saranga Universitas Kristen Indonesia Toraja
  • Martina Meti Universitas Kristen Indonesia Toraja

DOI:

https://doi.org/10.56910/gemilang.v1i3.1330

Keywords:

Potatoes, Snack Products, Business Ball Potatoes

Abstract

Through careful market research and monitoring of consumption trends, we see great potential in bringing new variations of the widely known potato dish. We believe that by combining delicious potatoes with a variety of interesting herbs and fillings, we can create something unique and appetizing.

References

Maulida, S. (2017, Desember). Peluang dan Tantangan Pengembangan Usaha Mikro Kecil Menengah(UMKM) Dari Berbagai AspekEkonomi. Jurnal Ilmiah Manajemen dan Bisnis, 2, 181-196.

Memah, L. K., Samudra, S., & Adda, H. W. (2023). Analisis Strategi Pengembangan Usaha dan Pemasaran Produk Pada Usaha Narasa Potato. OPTIMAL : Jurnal Ekonomi dan Manajemen, 2, 50-59.

Sukardi. (2011). Membangun Sejuta Entrepreneur Melalui Lembaga Pendidikan Muhammadiyah, Solusi Mengatasi Pengangguran Dan Kemiskinan Bangsa Sumbangan pemikiran bidang ekonomi dalam rangka Satu Abad Muhammadiyah. Seminar Nasional Ilmu Ekonomi Terapan Fakultas Ekonomi UNIMUS 2011, 77-85.

Downloads

Published

2021-07-31

How to Cite

Althon K Pongtuluran, Chandrawan Saranga, & Martina Meti. (2021). Pendampingan Pemgembangan Usaha Potato Balls Di Kelurahan Ariang, Tana Toraja. GEMILANG: Jurnal Manajemen Dan Akuntansi, 1(3), 23–27. https://doi.org/10.56910/gemilang.v1i3.1330